Radio 1 (Tour de France!) op Android

Gepubliceerd op: 13.VII.2009 23:37 CEST
Categorieën: android, wielrennen

Ik word tussen 16u en 18u altijd een beetje rusteloos rond deze tijd van het jaar. Wie gaat er het eerst over de meet en hoe staat het met het klassement?! De NOS heeft het nog niet helemaal begrepen; de Tour 2009 site is veel te lomp voor op een telefoon en eigenlijk wil ik gewoon Radio Tour de France luisteren!

M’n Android telefoon heeft helaas geen FM ontvanger ingebouwd en de Radio 1 live stream is slecht toegankelijk voor mobiele platformen. Na wat onderzoek heb ik dan eindelijk uitgevonden hoe ik de Radio 1 stream op een Android telefoon kan afspelen:

Tada! Radio 1 op je telefoon!

Hup! Lance! Hup!

Anoniempje @ 1 dag

Heeft shoutcast ook een lichtere streaken van radio1?

Remco @ 2 dagen

Ik heb hem niet kunnen vinden..

Rick @ 2 maanden

Een beetje laat, maar deze tip is ook goed te gebruiken om “gewoon” naar radio 1 te luisteren. Werkt prima!